Wandelen Tanzania

Wandelsafari’s zijn een unieke belevenis die je niet mag missen! Een actieve vakantie waarbij je meerdere dagen geniet van de cultuur en de prachtige natuur. Met een echte ranger op pad om de omgeving te verkennen en te genieten van alle wereldwonderen. Onder begeleiding laten we je graag zien waarom Tanzania nou één van de mooiste plekken is voor jouw actieve wandelvakantie.

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden of wil je graag eens samen sparren over de mogelijkheden om jouw wandelvakantie in Tanzania op maat samen te stellen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wandel langs de meest prachtige plekken in Tanzania

Wij kennen de mooiste plekken van Tanzania en die laten we graag aan jou zien! Wandel langs de Ngorongoro krater tijdens een trekking safari van 1 t/m 5 dagen (bekijk ons verslag), bezoek ons National Park en ontmoet de lokale bevolking of geniet van de eindeloze vlaktes.

Kies jij voor een rondreis of voor een unieke wandelsafari? Wij helpen je graag met het samenstellen van een unieke belevenis! Om het de keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal inspiratiereizen opgezet. Bekijk hier onze inspiratiereizen. Heb jij specifieke wensen tijdens jouw wandeling door Tanzania? Neem dan contact met ons op en dan stellen we graag samen met jou de ideale wandelvakantie door Tanzania samen.

Bekijk de mooiste bestemmingen!

Een actieve vakantie in Tanzania, ook geschikt voor kinderen

Onze actieve vakanties, zoals onze 12-daagse wandelreis, zijn geschikt voor de hele familie. Ook jouw kinderen zullen versteld staan van de prachtige omgeving, de wilde dieren en de luxe van onze Arusha Villa. Wil je graag meer weten hoe een wandelvakantie in Tanzania er precies uit komt te zien? Bekijk dan deze pagina.

Wil je een actieve vakantie in Tanzania iets anders inrichten en wil je juist meer zien van een specifieke omgeving? Geen probleem! Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw persoonlijke wandelvakantie door Tanzania.

Bekijk jouw verblijf: Onze Arusha Villa

Ervaar onze luxe vakanties in Tanzania

Wij stellen graag een luxe vakantie in Tanzania voor u op maat samen. Om u een indruk te geven van onze mogelijkheden vindt u hieronder een aantal van onze vakanties. Bekijkt u even rustig onze luxe vakanties in Tanzania en neem contact op om uw reis op maat samen te stellen!

Contact opnemen?

Wilt u graag meer informatie over één van onze reizen of een volledige luxe vakantie in Tanzania op maat laten samenstellen? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie! Neemt u gerust even contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.