<br /> <b>Warning</b>: Missing argument 1 for mfn_title(), called in /home/studiowk/public_html/goodsafari.nl/wp-content/themes/goodsafari/header.php on line 35 and defined in <b>/home/studiowk/public_html/goodsafari.nl/wp-content/themes/betheme/functions/theme-head.php</b> on line <b>16</b><br /> Verhalen van onze gasten | Goodsafari – Arusha Villa & Tanzania travels

Verhalen van onze gasten: 2018/219.

Reizen van Good Safari zijn altijd op maat gemaakt.

Verhalen van onze gasten 2018/2109

Wij zijn altijd blij met de complimenten die mensen ons geven als ze aan het eind van hun safari weer bij ons terug in Arusha Villa terug komen.

“Wat een goed gebouwd programma heb je voor ons gemaakt!”.

“Wat een fantastische lodges had je gekozen, paste echt precies bij wat we wilden”.

“De gids was echt super, ongelooflijk wat hij kan spotten’.

Ook na afloop van de reis krijgen we nog regelmatig mailtjes van mensen die met Good Safari op reis zijn geweest. Complimenten krijgen is het leukste wat er is.

Veel onze klanten komen bij ons via vrienden, familie of kennissen. Zij vertellen over hun reis naar Tanzania, laten prachtige foto’s zien en raden iedereen aan via Good Safari een reis te boeken. Omdat wij in Tanzania wonen en hier zeer regelmatig op safari gaan, kunnen wij uit eerste hand adviseren en informeren. En dit merken onze klanten tijdens hun reis.

Wouter, Elsbeth, Amber en Lars:

Net terug van onze onvergetelijke reis naar Tanzania en Zanzibar! Vooraf twijfelden we nog enigszins we het aandurfden om met onze kids van 10 en 12 jaar naar Afrika te reizen, maar Marjolein en Timmer hebben de drempel hiervoor absoluut verlaagd. Doordat ze zelf met hun gezin in Tanzania wonen en het land en de cultuur zo goed kennen, voelden ze perfect aan wat bij onze persoonlijke wensen paste. Zo konden ze echt een reis op maat maken. Doordat ze tijdens onze reis steeds in Arusha aanwezig waren konden ze onze vragen steeds ter plekke beantwoorden of ons van advies voorzien. Ze hebben ons op alle gebieden ontzorgd zodat we echt konden genieten.

Dank Marjolein en Timmer voor de mooie tijd in Tanzania en Zanzibar!

Petra Stienen:

Wandelen in de Ngorongoro highlands? Turen naar vogels in Tarangire? Safari in Serengeti? Ontmoetingen met vriendelijke mannen en vrouwen? Genieten van straatleven in Arusha? Allemaal onvergetelijke plekken voor mooie herinneringen aan Tanzania. Geschikt voor gezinnen maar zeker ook voor alleenreizende avonturiers. Dank Marjolein en Timmer voor jullie warme ontvangst en topadviezen voor deze inspirerende reis.

Jeroen, Sjoerie en Lotje:

Marjolein en Timmer wisten voor ons een prachtig programma samen te stellen met een goeie flow, goeie gidsen, prachtige parken en vooral goeie instructies van hoe met een en ander om te gaan - vooral Timmer's tip om ons niet gek te laten maken om alles te willen zien was een hele nuttige. We hebben vanaf het begin genoten en nu, ruim twee weken na terugkomst, zijn we nog steeds niet helemaal geland.

Barbara en Patrick:

Onze safari was fantastisch georganiseerd. Het programma paste helemaal bij onze wensen en we hadden genoeg tijd voor ontspanning. Precies zoals we wilden. Marjolein heeft fantastische accommodaties voor ons gekozen. Wij raden Good Safari echt aan.

Sander, Ingeborg, Tim, Joep en Tijs:

We hebben met ons gezin een geweldige reis gemaakt met Good Safari. Timmer en Marjolein hebben alles echt super geregeld. Een warm welkom in hun mooie lodge en tijdens de safari echt heel veel gezien. Veel dank!

Wilma en haar gezin:

Met drie kinderen (10, 8 en 6 jaar oud) op reis via Good Safari is een heel goed idee. Wij kozen voor een korte vakantie van tien dagen. Dat zijn tien dagen vol indrukken, maar geen haast. Laka Manyara, Ngorongoro-krater, Serengeti: allemaal prachtig. Onze gids Tom was binnen een dag de held van de kinderen. De overnachtingsplaatsen zijn goed dus iedereen begint elke dag uitgerust aan weer een dag vol moois. Olifanten, giraffen, flamingo's, cheetahs: je komt ze allemaal tegen. Het is niet goedkoop, maar zeker het geld waard.