parallax background

Verhalen van onze gasten.

Reizen van Good Safari zijn altijd op maat gemaakt.

Verhalen van onze gasten

Wij zijn altijd blij met de complimenten die mensen ons geven als ze aan het eind van hun safari weer bij ons terug in Arusha Villa terug komen.

“Wat een goed gebouwd programma heb je voor ons gemaakt!”.

“Wat een fantastische lodges had je gekozen, paste echt precies bij wat we wilden”.

“De gids was echt super, ongelooflijk wat hij kan spotten’.

Ook na afloop van de reis krijgen we nog regelmatig mailtjes van mensen die met Good Safari op reis zijn geweest. Complimenten krijgen is het leukste wat er is.

Veel onze klanten komen bij ons via vrienden, familie of kennissen. Zij vertellen over hun reis naar Tanzania, laten prachtige foto’s zien en raden iedereen aan via Good Safari een reis te boeken. Omdat wij in Tanzania wonen en hier zeer regelmatig op safari gaan, kunnen wij uit eerste hand adviseren en informeren. En dit merken onze klanten tijdens hun reis.

Wouter, Elsbeth, Amber en Lars:

Net terug van onze onvergetelijke reis naar Tanzania en Zanzibar! Vooraf twijfelden we nog enigszins we het aandurfden om met onze kids van 10 en 12 jaar naar Afrika te reizen, maar Marjolein en Timmer hebben de drempel hiervoor absoluut verlaagd. Doordat ze zelf met hun gezin in Tanzania wonen en het land en de cultuur zo goed kennen, voelden ze perfect aan wat bij onze persoonlijke wensen paste. Zo konden ze echt een reis op maat maken. Doordat ze tijdens onze reis steeds in Arusha aanwezig waren konden ze onze vragen steeds ter plekke beantwoorden of ons van advies voorzien. Ze hebben ons op alle gebieden ontzorgd zodat we echt konden genieten.

Dank Marjolein en Timmer voor de mooie tijd in Tanzania en Zanzibar!

Petra Stienen:

Wandelen in de Ngorongoro highlands? Turen naar vogels in Tarangire? Safari in Serengeti? Ontmoetingen met vriendelijke mannen en vrouwen? Genieten van straatleven in Arusha? Allemaal onvergetelijke plekken voor mooie herinneringen aan Tanzania. Geschikt voor gezinnen maar zeker ook voor alleenreizende avonturiers. Dank Marjolein en Timmer voor jullie warme ontvangst en topadviezen voor deze inspirerende reis.

Jeroen, Sjoerie en Lotje:

Marjolein en Timmer wisten voor ons een prachtig programma samen te stellen met een goeie flow, goeie gidsen, prachtige parken en vooral goeie instructies van hoe met een en ander om te gaan - vooral Timmer's tip om ons niet gek te laten maken om alles te willen zien was een hele nuttige. We hebben vanaf het begin genoten en nu, ruim twee weken na terugkomst, zijn we nog steeds niet helemaal geland.

Sjaak:

Wat was het TOP! Wat hebben jullie een fantastische reis voor ons georganiseerd! En wat hebben we er allemaal van genoten.

De hartelijke ontvangst in jullie prachtige Arusha Villa voelde meteen al goed. Toen de wandeling met de gids in de omgeving. Hij nam er alle tijd voor.

De safari was geweldig. We hoopten natuurlijk de Big Five te zien en dat is zeker gelukt, maar wat hebben we al niet meer gezien:

Giraffes, jakhalzen, hyena’s, kraanvogels, cheetah’s (met welpen), een cerval, zebra’s, gnoes, gieren (in actie met aas), flamingo’s, stokstaartjes, zwijnen (Pumba’s).

Teveel om op te noemen. Wat is Tanzania rijk aan dieren en natuurschoon.

Dan de afwisselende accommodaties. Iedere keer weer een verrassing. Soms super-de-luxe (Arusha Villa, Farmhouse), soms spannend (Simba Tarangire, Ndutu) en Kenzan vonden we allemaal een geweldige ervaring. Heerlijk behelpen en toch de luxe van een lekker bed en eigen sanitair.

Robert, onze safari-guide, was de kers op de taart! Wat hebben we genoten van zijn enthousiasme en kennis! Op onze familie-reis was hij part of the family. Zo voelden wij het en hijzelf ook. Tranen in de ogen bij het afscheid!

Tot slot de fijne dagen op Zanzibar. Heerlijk uitrusten van een intensieve safari-week.

Sander, Ingeborg, Tim, Joep en Tijs:

We hebben met ons gezin een geweldige reis gemaakt met Good Safari. Timmer en Marjolein hebben alles echt super geregeld. Een warm welkom in hun mooie lodge en tijdens de safari echt heel veel gezien. Veel dank!

Wilma en haar gezin:

Met drie kinderen (10, 8 en 6 jaar oud) op reis via Good Safari is een heel goed idee. Wij kozen voor een korte vakantie van tien dagen. Dat zijn tien dagen vol indrukken, maar geen haast. Laka Manyara, Ngorongoro-krater, Serengeti: allemaal prachtig. Onze gids Tom was binnen een dag de held van de kinderen. De overnachtingsplaatsen zijn goed dus iedereen begint elke dag uitgerust aan weer een dag vol moois. Olifanten, giraffen, flamingo's, cheetahs: je komt ze allemaal tegen. Het is niet goedkoop, maar zeker het geld waard.