parallax background

Tanzania Reizen op maat.

Betaalbaar, op maat, uniek.

Tanzania Reizen

Met Good Safari naar Tanzania. Het beste Nederlandse reisbureau dat werkt vanuit Tanzania. Wij wonen en werken hier en runnen ons eigen hotel, Arusha Villa. Wij organiseren privé safari rondreizen op maat. Het hele programma aangepast aan uw wensen en verwachtingen.

Good Safari biedt u een complete Tanzania reis op maat. Afhankelijk van uw wensen gaat u vanuit onze villa in Arusha naar de Serengeti, beklimt u de Kilimanjaro of bezoekt u de Ngorongoro krater. U ontdekt de stranden en de onderwaterwereld bij Zanzibar. Wij regelen alles voor u. En natuurlijk halen wij u op bij het vliegveld.

Bekijk inspiratie rondreis van 15  dagen

Ook heel geschikt voor gezinnen.

parallax background

Actieve Safari.

Actief genieten van een adembenemende omgeging

Wandelen door de Ngorongoro Krater

10

Voor actieve families en stellen stellen wij graag een wandelreis samen. Met een unieke wandeling bij de Ngorongoro Krater. Als je echt iets unieks wilt ga dan op expeditie door de Ngorongoor Highlangs. Wandel van de krater naar Lake Natron. Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van het programma. 

Een korte vakantie in de herfst of mei vakantie? Kijk hier voor een 10daags programma. Al onze Tanzania reizen zijn altijd op maat gemaakt. 

Begin in Arusha, in ons eigen luxe hotel. Ontdek de omgeving, ontmoet de lokale bevolking, begin de safari uitgerust en ontspannen. Tijdens de rondreis gaat u pad met een 4X4 safari auto met een privé gids/chauffeur. Prachtige luxe tenten met eigen badkamer en volwaardig bed, goed eten, fantastische uitzichten. Als onze programma's zijn speciaal voor u samengesteld. Alle onze reizen zijn uniek en houden rekening met de kwetsbaarheid van het land, de mensen en de natuur. 

Denk ook eens aan een Slow Safari. Neem de tijd om te genieten. Niet jakkeren van park naar park, maar juist langer in één park blijven. Om meer te zien dan de big five. Om lopend, met je voeten in de natuur te genieten van de omgeving zonder tijdsdruk.

Bekijk voorbeeld Actieve safari reis

Mail me uw wensen en ideeën. Samen maken we een prachtig programma op maat. Tanzania reizen van Good Safari worden georganiseerd vanuit Tanzania. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij het reis programma optimaliseren zijn zijn wij altijd aanwezig/bereikbaar tijdens de reis.

 
boek je onvergetelijke Tanzania safari

Contact

Olifanten in Tarangire, leeuwen in de Serengeti, neushoorns in de Ngorongoro Crater. Met het hele gezin, een huwelijksreis of met een groep vrienden. Alle Tanzania reizen zijn van Good Safari zijn op maat gemaakt. Wij helpen je graag jouw droomreis voor 2022 en 2023 samen te stellen. Neem vandaag nog contact op met Marjolein, zij maakt graag vrijblijvend een offerte. 

En bel je liever (via Whatsapp)?
Dat kan ook!

+31 6 307 88 317
parallax background

Familie Safari.

Tanzania is de bestemming voor alle leeftijden

Op vakantie met de kinderen

Familie reizen

Wij organiseren zeer regelmatig familiereizen. Een heerlijke start in Arusha Villa, de mooiste parken van Tanzania en een rustig einde op Zanzibar. Wij houden rekening met de leeftijd van de kinderen bij de keuze van route, bijvoorbeeld door het aantal uren in de auto per dag te beperken. Maar wij kiezen ook accommodaties waar kinderen het naar hun zin zullen hebben. Een zwembad in de Serengeti. Dat kan!

Actieve stellen en gezinnen kunnen ook in Tanzania actief blijven. Wandelend de natuur ontdekken, is een belevenis die je niet meer vergeet. Wij organiseren ook wandelingen in de directe omgeving van Arusha Villa. De koffieplantage waar de colobus apen door de bomen slingeren. De lokale mensen die je graag bananen verkopen en de schoolkinderen die een praatje willen maken. In Arusha National Park loop je met een ranger langs de zebra's en de giraffes.

Mail me uw wensen en ideeën. Samen maken we een prachtig programma op maat. Tanzania reizen van Good Safari worden georganiseerd vanuit Tanzania. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij het reis programma optimaliseren zijn zijn wij altijd aanwezig/bereikbaar tijdens de reis.

 
parallax background

Beklimming Kilimanjaro.

De beroemdste bergen van Afrika: Kilimanjaro en Mt Meru

Wil jij de Kilimanjaro beklimmen?

De Kilimanjaro beklimmen is voor veel mensen een 'once in a lifetime experience'.  Goed advies over de route en voorbereiding is essentieel voor een succesvolle klim. Met Good Safari ga je op een veilige wijze naar boven, met ervaren gidsen.

Verschillende routes brengen in 5 tot 8 dagen naar de top. Je overnacht in hutten op de berg of je slaapt in tenten die de dragers voor je meenemen. Natuurlijk ben je goed getraind en uitgerust met kleding voor de drie verschillende klimaten die je onderweg het hoofd zal moeten bieden. Wij bieden verschillende routes naar de top aan, neem contact op voor een persoonlijk advies voor de meest geschikte route. Kijk hier voor een beschrijving van de 7 daagse Machame route.

De Kilimanjaro beklimmen is onderdeel van het aanbod van Tanzania reizen van Good Safari. 

In Arusha National Park ligt Mt Meru. In 3 tot 4 dagen kun je de top beklimmen (4666m). Hoewel iets lager dan de naast gelegen Kilimanjaro is dit een stevige tocht die een goede conditie en voorbereiding vergt.

Het beklimmen van een van beide bergen is een unieke manier van wandelen in Tanzania. 

Alle Tanzania reizen van Good Safari worden op maat gemaakt, geheel aangepast aan uw wensen. Neem contact met ons op via het contact formulier of neem contact op via whatspp met Marjolein +31 6 307 88 317 . Al onze reizen zijn op maat gemaakt. Samen bepalen het perfecte programma.

parallax background

Slow Safari.

Genieten, tijd nemen, geen gehaast.

Slow Safari

Slow Safari van Good Safari betekent de tijd nemen om te genieten. De natuur beleven, niet alleen vanuit de auto maar zo veel mogelijk te voet. Kijken naar de big five én naar alle andere prachtige dieren. Twee mannetje giraffes die  om een vrouwtje vechten. Met hun lange nekken tegen elkaar slaan en zo laten zien wie de sterkste is. Kleine aapjes die vruchtjes uit een schilletje peuteren. Wrattenzwijnen die met hun staart omhoog als een antenne hun jongen laten zien waar ze heen moeten.

Tanzania reizen van Good Safari kun je op verschillende manieren samenstellen. Slow Safari betekent ook mooie lodges en tented camps midden in de natuur. Waar je 'snachts wakker wordt van de grazende wildebeesten naast je tent. Waar je heerlijk een middag kan doorbrengen en op een stoel in de natuur kunt doorbrengen. Luisterend naar de geluiden en genietend van het uitzicht. Uit de auto, met je voeten in het gras. De afstanden per dag houden we beperkt, het aantal verschillende accommodaties ook.

Good Safari biedt u een complete reis op maat. Slow Safari start altijd in onze villa. Hier is het heerlijk vertoeven. Ontdek de omgeving met onze lokale gids. Wandel door de koffieplantage en ga op zoek naar de franje apen op ons terrein. Kijk welke van de ruim 80 vogels soorten in onze bomen je kunt herkennen. Begin de safari in Arusha National Park en maak hier een wandeling met een ranger. Stap met je voeten in de zebrapoep. Daarna is tijd voor de olifanten in Tarangire National Park. De Ngorongoro Crater en de Serengeti kunnen heel goed langzaam en ruim genietend bezocht worden. En wie geen zin heeft in de lange rit over de weg, neemt het vliegtuig terug en ziet de eindeloze vlakten en de krater vanuit de lucht.

Bekijk onze inspiratie reizen

Alle Tanzania reizen van Good Safari worden op maat gemaakt, geheel aangepast aan uw wensen. Neem contact met ons op via het contact formulier of neem contact op via whatspp met Marjolein +31 6 307 88 317. Al onze reizen, ook Slow Safari reizen zijn op maat gemaakt. Samen bepalen het perfecte programma.

parallax background

Wandel Safari's.

Meerdaags, dagtochten, ook voor kinderen

Wandelend de natuur in Tanzania ontdekken

Een actieve vakantie. Ook dat kan met Good Safari! In het noorden van Tanzania zijn steeds meer mogelijkheden om wandelend de natuur én de cultuur te beleven, zoals met onze 12 daagse wandelreis.  Met de hele familie kun je wandelend, onder begeleiding van een gewapende gids, de natuur van Arusha National Park bewonderen. De lengte en zwaarte van de tocht bepalen jullie zelf. Lees hier meer over de bijzondere wandeling in Arusha National Park.  

De majestueuze Ngorongoro krater is een plek waar je trekking safaris van 1 tot 5 dagen kunt doen. Zo ervaar je één van wereldwonderen gewoon te voet. Ook hier geldt, een gids is verplichte kost en heel verstandig. Gidsen zijn goed opgeleid, weten werkelijk van alles te vertellen, kennen het gebied vaak als hun broekzak en weten de mogelijke gevaren van het gebied waar je gaat wandelen. Lees hier ons verslag over onze Ngorongoro wandeling. Al onze reizen en de bijbehorende wandeling zijn op maat gemaakt. 

Ook buiten het National Park is wandelen een beleving. Wij organiseren graag een wandeltocht langs kleine dorpen onder begeleiding van onze lokale gids. Ontmoet de lokale bevolking en geniet van de omgeving te voet. Kijk hier voor een 12 daagse wandelreis.