Safari Tanzania prijzen

Bij Good Safari hanteren wij verschillende prijzen voor een safari in Tanzania. Dit komt doordat wij de safari’s volledig op maat samenstellen naar jouw wensen. Hierdoor heb jij de garantie dat je safari volledig aansluit bij jouw verwachtingen!

Wil je dus meer weten over onze prijzen neem dan contact op en wij lichten graag toe waar onze prijzen op gebaseerd zijn!

Prijzen van een safari

Om je toch een reëel beeld te geven van onze safari prijzen hebben we ook standaard pakketten die je kunt afnemen, waaronder onze 8-daagse familievakantie. Prijzen voor deze safari zijn vanaf € 1990 per persoon ( bij een reis met 5 personen, drie kinderen onder de 16 jaar). Inspiratie rondreizen (16 dagen) door Tanzania en Zanzibar moet je rekening houden met een prijs vanaf € 3350 per persoon.

Wat je allemaal ontvangt:

Neem contact op

Je safari Tanzania boeken binnen een week!

Wij helpen je graag met het samenstellen van een prachtige safari in Tanzania. Om je een duidelijk beeld te geven van wat je precies kunt verwachten hebben wij een lijstje opgesteld van onze stappen.

Stappenplan:

  • Op het moment dat jij contact opneemt gaan we samen met jou essentiële zaken bespreken, waaronder de duur van je reis, de grootte van je groep en het budget.
  • Op basis van deze informatie krijg je van ons een op maat gemaakt programma in je mailbox (uiterlijk 2 dagen)
  • Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben en wellicht nog iets willen bijsturen, dan kan dat natuurlijk! (1 dag)
  • Deze aanpassingen voeren wij door in ons programma en zetten wij om in een definitief programma. (1 dag)
  • Wij gaan voor jou aan de slag om het programma vast te leggen (2 dagen)
  • Je boekt zelf een internationale vlucht richting Arusha.
Wil je meer informatie over onze prijzen van een safari in Tanzania? Neem dan contact op via het onderstaande formulier!

Ervaar onze mooiste luxe vakanties in Tanzania

Wij stellen graag een luxe vakantie in Tanzania voor jou op maat samen. Om je een indruk te geven van onze mogelijkheden vind je hieronder een aantal van onze vakanties. Bekijk rustig onze luxe vakanties in Tanzania en neem contact op om jouw reis op maat samen te stellen!

4 januari 2020

Familiereis meivakantie

2 oktober 2019

10 daagse reis: geboorteseizoen wildebeesten

29 augustus 2019

Rondreis Tanzania en Zanzibar 16 dagen

18 juni 2019

Familiereis herfstvakantie 8 dagen

3 juni 2019

Wandelen rondom de Ngorongoro krater

Contact opnemen?

Wil je graag meer informatie over één van onze reizen of een volledige luxe vakantie in Tanzania op maat laten samenstellen? Wij voorzien je graag van aanvullende informatie! Neem even contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.