Privé rondreis Tanzania

Heb jij altijd al eens een privé rondreis willen maken door Tanzania? Dan stellen wij graag samen met jou een rondreis samen die je niet snel vergeet! Good Safari regelt al jaren de mooiste privé rondreizen door Tanzania!

Ontdek de mooiste plaatsen

Ontdek de mooiste plaatsen, geniet van de prachtige natuur en kom diverse soorten wilde beesten tegen tijdens een safari. Wij helpen je graag met het creëren van een echte beleving! Onze rondreizen worden samengesteld volgens jouw wensen, wil je liever meer tijd steken in een specifieke plek met je gezin, dan passen wij jouw rondreis hier op aan.


Neem contact op

Wat kun je verwachten tijdens je privé rondreis?

Allereerst geven we jou een overzicht van de mogelijkheden en de prachtige plekken die jij met je gezin kunt bewonderen. Samen met jou stellen we een rondreis op die volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Kies jij liever voor een 8-daags programma of toch een rondreis van 16-dagen?

Je begint in ons luxe hotel, ontdekt de prachtige omgeving en ontmoet de lokale bevolking. Tijdens jouw rondreis ga je op pad met een 4x4 safari auto en word je begeleid door een gids / chauffeur. Je bezichtigt met jouw familie prachtige parken en komt langs plekken die je niet snel vergeet.

Ook ontdek je het wildlife van Tanzania. Een professionele ranger laat je de mooiste wilde dieren zien en geeft je informatie over de omgeving. Samen met jou maken we een prachtig programma op maat, neem contact met ons op via whatsapp op +255 767 162 146 of mail ons via het onderstaande contactformulier.

Lees meer over onze bestemmingen

Voor de gehele familie

Onze privé rondreizen door Tanzania worden voor de gehele familie samengesteld. Samen met de kids genieten van een slow safari of een andere wandel safari. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze standaard familiereis van 8 dagen.

De kosten van de 8-daagse familiereis start vanaf €1990 euro per persoon (bij een gezin met vijf personen, waarvan 3 kinderen onder de 16). De prijs voor een privé rondreis op maat varieert aangezien de reis op maat wordt samengesteld. Neem gerust even contact op voor meer informatie.

Wil je graag meer informatie over familiereizen? Neem dan contact op

Ervaar onze mooiste privé rondreizen in Tanzania

Wij stellen graag een privé rondreis in Tanzania voor jou op maat samen. Om je een indruk te geven van onze mogelijkheden vind je hieronder een aantal van onze rondreizen. Bekijk rustig onze vakanties in Tanzania en neem contact op om jouw reis op maat samen te stellen!

4 januari 2020

Familiereis meivakantie

2 oktober 2019

10 daagse reis: geboorteseizoen wildebeesten

29 augustus 2019

Rondreis Tanzania en Zanzibar 16 dagen

18 juni 2019

Familiereis herfstvakantie 8 dagen

3 juni 2019

Wandelen rondom de Ngorongoro krater

Contact opnemen?

Wil je graag meer informatie over één van onze reizen of een volledige luxe vakantie in Tanzania op maat laten samenstellen? Wij voorzien je graag van aanvullende informatie! Neem even contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.