Op safari in Tanzania

Ervaar de prachtige omgevingen en geniet van de wilde dieren tijdens een safari in Tanzania! Een ervaring om nooit te vergeten! Ontdek meer dan 80 vogelsoorten, olifanten, zebra’s en nog veel meer. Een safari vakantie Tanzania op maat gemaakt!

Kies jij voor een Slow Safari waarbij je uitgebreid geniet en de tijd neemt om de natuur te beleven en de wilde dieren te fotograferen of ben jij op zoek naar een lange wandelsafari. Wij helpen je graag met het samenstellen van een persoonlijke safari op maat!

Bezoek de mooiste plekken!

Op safari in Tanzania bezoek jij de mooiste parken, waaronder het Arusha National Park en het Tarangire National Park. Je komt langs de mooiste plekken zoals de Ngorongoro Crater en de Serengeti en ervaart het wildlife in Tanzania! Wij stellen graag de ideale safari voor je samen! Bepaal zelf welke plekken jij wilt bezichtigen! Neem contact op

Jouw verblijf tijdens je luxe vakantie in Tanzania

Heerlijk vertoeven in onze Arusha Villa gecombineerd met lodges of tented camps tijdens jouw
unieke safari in Tanzania! De Arusha Villa is voorzien van 2 grote familiekamers en 6 grote tweepersoonskamers.

Onze Arusha Villa is gelegen op een koffieplantage in Tanzania en is de uitvalsbasis voor een dagtochten. Tijdens meerdaagse safari’s ontdek je de omgeving met onze lokale gids en slaap je in luxe tented camps of lodges. Ervaar wildlife zoals jij het nog nooit eerder hebt meegemaakt! Word wakker in de natuur en geniet van de grazende dieren.

Ontdek onze luxueuze Arusha Villa!

  • Prachtige omgeving
  • Kleinschalig hotel in Tanzania
  • Uitgangspunt voor uw rondreis
Lees meer over onze Arusha Villa

Wat kun je verwachten tijdens je safari in Tanzania?

Safari’s worden samengesteld op basis van jouw wensen. Wij helpen je graag met het creëren van de ultieme belevenis! Beleef de natuur en cultuur met onze prachtige wandelreizen in Tanzania en ontdek de mooiste plaatsen, waaronder het Arusha National Park, het Tarangire National Park en de Ngorongoro Crater en de Serengeti.

Neem de tijd om te genieten van de natuur en de prachtige dieren (zoals de big five) tijdens onze slow safari! Of kies voor een meerdaagse wandelsafari waarbij je actief op pad gaat voor een 12 daagse wandelreis. Alle safari's in Tanzania stellen we op maat samen, zo weet jij zeker dat je optimaal kunt genieten van jouw safari!

Onder begeleiding van een gids ontdek jij deze prachtige plekken, zodat jij zeker weet dat je veilig kunt genieten van jouw safari vakantie in Tanzania. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via het onderstaande formulier!

Wil je graag meer informatie over de wilde dieren? Bekijk dan deze pagina!

Ervaar onze mooiste luxe vakanties in Tanzania

Wij stellen graag een luxe vakantie in Tanzania voor jou op maat samen. Om je een indruk te geven van onze mogelijkheden vind je hieronder een aantal van onze vakanties. Bekijk rustig onze luxe vakanties in Tanzania en neem contact op om jouw reis op maat samen te stellen!

Contact opnemen?

Wil je graag meer informatie over één van onze reizen of een volledige luxe vakantie in Tanzania op maat laten samenstellen? Wij voorzien je graag van aanvullende informatie! Neem even contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    boek je onvergetelijke Tanzania safari

    Contact

    Wij verwelkomen u graag in onze prachtige villa in Arusha. Samen plannen we een onvergetelijke vakantie. Onze bijzondere Tanzania reizen zijn geheel op maat gemaakt en worden door ons georganiseerd vanuit Arusha. Wij helpen je graag jouw droomreis voor 2022 samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.