Arusha Villa: startpunt van een luxe safari in Tanzania

In ons luxe hotel Arusha Villa begint jouw droomreis! Verscholen in een koffieplantage en omringd door eeuwenoude bomen die extra schaduw geven. Op ons terrein hoor je het vrolijke gekwetter van wel 80 verschillende vogelsoorten. Terwijl je geniet in ons kleinschalige hotel, zie je de apen klauteren in de bomen. Vanuit het restaurant kun je ze ook zien. Arusha Villa is dan ook de ideale start van een onvergetelijke luxe safari door Tanzania.

Ontdek onze luxe Arusha Villa

  • Prachtige omgeving
  • Familiekamers en luxe dubbele kamers
  • Kleinschalig hotel in Tanzania
  • Uitgangspunt voor uw rondreis
  • Nederlandse eigenaren
Wij stellen graag de ideale safari voor je samen! Neem contact op

Luxe rondreis in Tanzania

Je luxe rondreis in Tanzania gaat van start! Samen met een privégids/chauffeur ga je op weg naar de allermooiste natuurparken van Afrika. Hier overnacht je in tented camps, een luxe hotelkamer met canvas muren. ’s Nachts komt de natuur tot leven en hoor je de geluiden van de dieren. Dichterbij de natuur kom je niet! En de tenten zijn van alle gemakken voorzien: een badkamer, toilet, heerlijk bed en een goed matras.

Wil jij ook graag heerlijk wakker worden midden in de natuur en genieten van unieke wilde beesten in Tanzania? Kies dan voor een luxe rondreis Tanzania en geniet iedere dag van een onvergetelijke vakantie. Nieuwsgierig naar meer informatie over onze tented camps? Bekijk deze pagina!

Neem contact op voor meer informatie!

Olifanten spotten tijdens je luxe safari Tanzania?

Luxe safari reizen in Tanzania zijn niet compleet zonder een bezoek Tarangire National Park. Hét park om olifanten te spotten. Ook ervaar je hier het échte Afrika-gevoel door de eeuwenoude baobab bomen die je in het landschap ziet.

Volgende stop is de wereldberoemde Ngorongoro Krater, de grootste vulkaankrater ter wereld met een bijzondere afwisseling in klimaatzones. Dit maakt dat het gebied wordt bewoond door zebra’s, gnoes, zwarte neushoorns, olifanten, leeuwen en nijlpaarden. Tijdens deze luxe safari in Tanzania bewonder je deze dieren van dichtbij vanuit je gamedrive!

Wil je graag meer informatie over de wilde dieren? Bekijk dan deze pagina!

Luxe rondreis Tanzania: Serengeti

Een absolute must-see tijdens een luxe safari in Tanzania: de Serengeti! Deze streek staat bekend om de prachtige savannes en boslandschappen. Dit is ook de streek waar de oudst bekende menselijke fossielen zijn gevonden!

Natuurlijk gaat het tijdens een luxe rondreis in Tanzania vooral om het spotten van wilde dieren en dat kun je hier! Nergens anders ter wereld vind je zoveel dieren als in de Serengeti! Zie hoe groepen leeuwen in of onder een boom luieren en geniet van grazende zebra’s. Wil je dat je luxe safari écht onvergetelijk wordt? Boek een ballonvlucht en ontdek de Serengeti vanuit de lucht!

Bekijk onze familiereis

Ervaar onze luxe safari's in Tanzania

Wij stellen graag een safari in Tanzania op maat voor je samen. Om je een indruk te geven van onze mogelijkheden vind je hieronder een aantal van onze vakanties.

Contact opnemen?

Wil je graag meer informatie over één van onze reizen of een volledige luxe vakantie in Tanzania op maat laten samenstellen? Wij voorzien je graag van aanvullende informatie! Neem even contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.