parallax background

Hoe werken wij?.

Reizen van Good Safari zijn altijd op maat gemaakt.

Hoe werken wij?

Reizen van Good Safari zijn altijd op maat gemaakt. Het maakt voor het programma nogal uit of je met drie kleine kinderen reist, of op huwelijksreis gaat. Onze inspiratiereizen over Tanzania geven een idee hoe een reis eruit kan zien, maar samen maken we de reis volledig aangepast aan jullie wensen, verwachtingen en budget.

Als jullie contact met mij opnemen krijg je altijd een paar vragen. Als eerste over de groep. Met hoeveel mensen reizen jullie, wat zijn de leeftijden, andere bijzonderheden om rekening mee te houden? Daarnaast is het belangrijk te weten hoe lang jullie op reis willen. Is safari het hoofddoel van de reis en welke dieren wil je graag zien. Of wil je graag veel wandelen in en rondom de nationale parken. Ook wil ik graag weten of jullie ook nog Zanzibar willen. En zo ja, wil je daar duiken, snorkelen, kite surfen, of vooral niets doen? Als laatste is het belangrijk dat ik een idee krijg van jullie budget. Op basis daarvan kan ik dan een suggestie doen voor de accommodaties.

Ik maak op basis van bovenstaande informatie een uitgebreid programma, helemaal op maat. Ook krijg je dan direct een prijsopgave. In het voorstel is direct duidelijk wat inclusief is en wat niet. Naar aanleiding van dit eerste voorstel kunnen we via de WhatsApp of email contact hebben. Als jullie vragen hebben, dan beantwoord ik die graag. Ik ken alle accommodaties die ik voorstel, net als de parken die jullie gaan bezoeken. Eventueel maak ik naar aanleiding van  jullie vragen en opmerkingen nog een aangepast voorstel. Als jullie akkoord geven ga ik alle accommodaties vastleggen, en de safari auto met gids/chauffeur inplannen. Soms zijn accommodaties helaas al vol, dan geef ik altijd een alternatief met meer of minder kosten. Als alles definitief is dan kunnen jullie de internationale vluchten gaan boeken. Die kun je eventueel vooraf al in optie nemen.

De reis naar Tanzania is geboekt!

Samengevat: Boek je reis op maat binnen een week

  • Aanvraag met informatie over groep, duur, budget etc.
  • Eerste op maat gemaakte programma in je mail box (2 dagen)
  • Vragen en opmerkingen naar aanleiding van dit programma (1 dag)
  • Eventuele aanpassing en definitief programma (1 dag)
  • Vastleggen programma (2 dagen)
  • Zelf internationale vluchten boeken

Rondreis Tanzania, volledig op maat gemaakt