parallax background

Good Safari.

Betrokken bij de lokale gemeenschap.

Good is goed!

Good Safari organiseert bijzondere Tanzania reizen met respect voor de omgeving en  aandacht voor de lokale bevolking.

Door bij Good Safari een Tanzania reis te boeken kom je op een unieke manier in contact met de lokale bevolking. Good Safari ondersteunt verschillende lokale projecten zoals het project dat stropen van wilde beesten in de Serengeti tegen gaat. Good Safari houdt bij alles rekening met de kwetsbaarheid van de omgeving. Wij planten bomen, zorgen voor water in de omliggende dorpen en plaatsen prullenbakken in de directe omgeving. Wij verzamelen plastic en geven voorlichting over natuur bescherming. 

Vanuit Arusha organiseren wij alle bijzondere Tanzania reizen. Wij kennen de lokale omstandigheden en zijn tijdens uw vakantie ter plekke aanwezig. 

Onze Arusha Villa is centraal gelegen ten opzichte van de nationale parken, de bergen en de cultuur van noord Tanzania. Een fantastische start voor een onvergetelijke vakantie.

Iedereen die een reis boekt bij Good Safari BV gaat akkoord met de reisvoorwaarden

parallax background

Wij in Afrika.

Wij in Afrika

Wij zijn een familie van vijf met liefde voor Afrika. Andre, Marjolein en onze kinderen Berend, Govert en Tooske. 

Marjolein werkt bij een lokale stichting die zorgt voor onderwijs en huisvesting voor kansarme kinderen. Daarnaast is zij betrokken bij verschillende kortlopende lokale projecten zoals een zwerfhonden project. Onze gasten kunnen deze projecten bezoeken om zo een andere kant van Tanzania te leren kennen. Andre zorgt voor de gasten en regelt alles. Een excursie, een extra dagje in het National Park of -mocht het nodig zijn- een bezoekje aan een goede lokale arts. 

Onze kinderen zitten op de internationale school in Arusha en kunnen u prima wegwijs maken in de omgeving. Zij vinden het altijd leuk als er gasten met kinderen zijn. Onze prachtige villa aan de rand van Arusha biedt u een goed startpunt voor uw reis en kan als uitvalsbasis dienen om de omgeving voor een paar dagen te verkennen.

boek je onvergetelijke Tanzania safari

Contact

Wij verwelkomen u graag in onze prachtige villa in Arusha. Samen plannen we een onvergetelijke vakantie. Onze bijzondere Tanzania reizen zijn geheel op maat gemaakt en worden door ons georganiseerd vanuit Arusha. Wij helpen je graag jouw droomreis voor 2022 samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.