Familievakantie Tanzania

Wil jij een onvergetelijke vakantie maken met je gezin? Boek dan nu een reis voor 2024 naar Tanzania. Ga met je privé gids op zoek naar de Big Five, zie andere prachtige dieren in het wild en kom op de meest prachtige plekken van Tanzania. Beleef een vakantie die je nooit zal vergeten!

Wat kun je verwachten tijdens jouw familievakantie in Tanzania?

Met Good Safari maak je prachtige rondreizen in Tanzania. Bekijk de mooiste plekjes samen met je gezin! Alle familiereizen Tanzania beginnen in Arusha Villa. Dit is ons eigen luxe hotel waar je je vakantie heerlijk ontspannen kan beginnen. Ontdek hier de prachtige omgeving en ontmoet de lokale bevolking. Nadat jij en je gezin tot rust zijn gekomen kan de safari echt beginnen! Vanaf het hotel rij je met je eigen privé gids/chauffeur in een 4x4 naar de meest prachtige bestemmingen van Tanzania. Hoe dit er precies uitziet kan je zelf beslissen. Bij Good Safari is het mogelijk om je eigen safari samen te stellen. We houden rekening met de leeftijd van de kinderen bij de keuze van de route en het aantal uren in de auto. Perfect voor elk gezin!

Wil je graag meer informatie over onze familievakantie deze zomer 2024 in Tanzania? Neem dan contact met ons op.

Deze dieren vind je tijdens de familiereis Tanzania

Tijdens een familievakantie Tanzania zal je vele dieren in het wild zien. Het land bied een overweldigende hoeveelheid aan diversiteit en natuur. Zo kan je de Big Five spotten. Hoe gaaf is het om olifanten, neushoorns, buffels, jachtluipaarden en leeuwen in hun natuurlijke habitat te zien. Naast de Big Five zal je tijdens een van de familiereizen Tanzania unieke vogelsoorten spotten en kan je chimpansees zien in de Gombe Stream National park. Tijdens deze reis zal er altijd een gids bij zijn om je te vertellen wat wel en wat niet kan. Zo kan je samen met je gezin genieten van Tanzania!

Lees meer over het wildlife

Zo werken wij 

Alle familiereizen Tanzania van Good Safari worden georganiseerd vanuit Tanzania. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij het reis programma optimaliseren en zijn we altijd bereikbaar en aanwezig tijdens de reis. Heb je een reis gezien die je interessant lijkt? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken hoe we deze reis op maat kunnen maken zodat het bij jou past. Hierbij kijken we naar het aantal mensen met wie je op vakantie gaat, de leeftijd van de groep en waar jullie naartoe willen. En wil je het liefst een rondreis maken of op dezelfde plek blijven? Wil je bijvoorbeeld een familievakantie Tanzania maken waarbij je de mooiste plekken van het land ziet? Wij helpen je graag jouw droomreis voor 2024 samen te stellen.

Extra mogelijkheden

Ben je benieuwd welke reizen wij je nog meer kunnen bieden naast de familiereis Tanzania? Kijk dan eens bij een van de prachtige reizen hieronder. Boek bijvoorbeeld een reis naar de Serengeti of de Kilimanjaro. Ga je op huwelijksreis of reis je met je gezin? Bij ons kan je vele verschillende reizen boeken. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen kennis kan maken met de prachtige bestemmingen die wij bieden.

Ervaar de mooiste familiereizen in Tanzania

Wij stellen graag een familiereis in Tanzania voor jou op maat samen. Om je een indruk te geven van onze mogelijkheden vind je hieronder een aantal van onze reizen.

Wil je meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je vragen over de familiereizen Tanzania of misschien over andere reizen? Neem dan vooral contact met ons op. Je kan ons mailen, bellen of appen.