Good Safari.

Betrokken bij de lokale gemeenschap.

Good is goed!

Good Safari organiseert reizen in Tanzania waarbij er extra aandacht is voor de lokale bevolking.

Door bij Good Safari een reis te boeken kom je op een unieke manier in contact met de lokale bevolking. Je leert van lokale gidsen over de geschiedenis, de ontwikkeling van het land en de prachtige natuur. Daarnaast ondersteun je lokale projecten als een weeshuis en een school en krijg je de mogelijkheid deze ook te bezoeken. Good Safari ondersteunt ook het project dat stropen van wilde beesten in de Serengeti tegen gaat. Good Safari houdt bij alles rekening met de kwetsbaarheid van de omgeving. Wij planten bomen, zorgen voor water in de omliggende dorpen en plaatsen prullenbakken in de directe omgeving. Wij verzamelen plastic en geven voorlichting over natuur bescherming. 

Onze Arusha Villa is centraal gelegen ten opzichte van de nationale parken, de bergen en de cultuur van noord Tanzania. Een fantastische start voor een onvergetelijke vakantie.

Iedereen die een reis boekt bij Good Safari BV gaat akkoord met de reisvoorwaarden

Wij in Afrika.

Wij in Afrika

Wij zijn een familie van vijf met liefde voor Afrika. Andre, Marjolein en onze kinderen Berend, Govert en Tooske. 

Marjolein werkt bij een lokale stichting die zorgt voor onderwijs en huisvesting voor kansarme kinderen. Daarnaast is zij betrokken bij verschillende kortlopende lokale projecten zoals een zwerfhonden project. Onze gasten kunnen deze projecten bezoeken om zo een andere kant van Tanzania te leren kennen. Andre zorgt voor de gasten en regelt alles. Een excursie, een extra dagje in het National Park of -mocht het nodig zijn- een bezoekje aan een goede lokale arts. 

Onze kinderen zitten op de internationale school in Arusha en kunnen u prima wegwijs maken in de omgeving. Zij vinden het altijd leuk als er gasten met kinderen zijn. Onze prachtige villa aan de rand van Arusha biedt u een goed startpunt voor uw reis en kan als uitvalsbasis dienen om de omgeving voor een paar dagen te verkennen.

Nullam nec nulla eget nulla viverra congue

 • Wandelen in de Ngorongoro highlands? Turen naar vogels in Tarangire? Safari in Serengeti? Ontmoetingen met vriendelijke mannen en vrouwen? Genieten van straatleven in Arusha? Allemaal onvergetelijke plekken voor mooie herinneringen aan Tanzania. Geschikt voor gezinnen maar zeker ook voor alleenreizende avonturiers. Dank Marjolein en Timmer voor jullie warme ontvangst en topadviezen voor deze inspirerende reis.
  Petra Stienen
 • Net terug van onze onvergetelijke reis naar Tanzania en Zanzibar! Vooraf twijfelden we nog enigszins we het aandurfden om met onze kids van 10 en 12 jaar naar Afrika te reizen, maar Marjolein en Timmer hebben de drempel hiervoor absoluut verlaagd. Doordat ze zelf met hun gezin in Tanzania wonen en het land en de cultuur zo goed kennen, voelden ze perfect aan wat bij onze persoonlijke wensen paste. Zo konden ze echt een reis op maat maken. Doordat ze tijdens onze reis steeds in Arusha aanwezig waren konden ze onze vragen steeds ter plekke beantwoorden of ons van advies voorzien. Ze hebben ons op alle gebieden ontzorgd zodat we echt konden genieten. Dank Marjolein en Timmer voor de mooie tijd in Tanzania en Zanzibar!
  Wouter, Elsbeth, Amber en Lans
 • Marjolein en Timmer wisten voor ons een prachtig programma samen te stellen met een goeie flow, goeie gidsen, prachtige parken en vooral goeie instructies van hoe met een en ander om te gaan - vooral Timmer's tip om ons niet gek te laten maken om alles te willen zien was een hele nuttige. We hebben vanaf het begin genoten en nu, ruim twee weken na terugkomst, zijn we nog steeds niet helemaal geland.
  Jeroen, Sjoerie en Lotje
 • Zodra je het hek van de villa binnenkomt ontvouwt zich een prachtig contrasterend schouwspel voor je ogen waarbij je je, qua bebouwing en begroeiing ten opzichte van de omgeving, direct terug kunt wanen in de koloniale tijd van de jaren '20. Je wordt met een sterk persoonlijke touch ontvangen door de eigenaren Marjolein en Timmer die de villa runnen op hun eigen unieke wijze.
  Edwin en Martine
 • Perfecte accommodatie . Je voelt je direct thuis. Heerlijke maaltijden, professioneel en vertrouwd bereid. Mede dankzij de persoonlijke aandacht van gastvrouw en gastheer een bezoek waard!
  Dolf Rasker
 • We hebben met ons gezin een geweldige reis gemaakt met Good Safari. Timmer en Marjolein hebben alles echt super geregeld. Een warm welkom in hun mooie lodge en tijdens de safari echt heel veel gezien. Veel dank!
  Sander, Ingeborg, Tim, Joep en Tijs
 • Prachtig landhuis met grote kamers. In de tuin nog een paar gastenverblijven en zwembad. Arusha Villa / Good Safari heeft ook onze safari georganiseerd. Alles was perfect geregeld! Leuk, ook in de omgeving zijn veel individuele activiteiten georganiseerd. Zo kun je olv een gids wandelen of fietsen (aanrader!), kun je mee naar de markt of op bezoek bij een weeshuis waar Marjolein - zelf voor werkt. Dat maakt het heel bijzonder en afwisselend om hier te verblijven! Wij reisden met kinderen van 8, 11 en 14 jaar. Eigenaren zorgzaam en professioneel. Voelt als een tweede thuis in Tanzania.
  Mark
 • Samen met de locale gids Leonard heeft Marjolein een aantal wandelingen in de directe omgeving van Arusha Villa samengesteld. Wij hebben met Leonardo kunnen genieten van het prachtige uitzicht vanaf de Wedding Hill en de omliggende plantages. Gezien de centrale ligging van Arusha Villa ten opzichte van een aantal bekende National Parks is deze lodge zeker een aanrader voor een langer verblijf.
  Hein
 • Zeer relaxed door persoonlijke aandacht en flexibele instelling. Verrassende keuken met uitstekende kwaliteit, ook zeer geschikt voor vegetariërs. Absoluut een topper in deze omgeving!
  Frans
 • Geweldig goed ontvangen door erg gastvrije mensen van Good Safari. De kamers waren erg sfeervol ingericht met veel afrikaanse atributen. Ook de bedden met goede matrassen en mugvrije gordijnen er omheen waren om in weg te dromen.
  Micheal
 • Zeer gastvrij onthaald door de eigenaars en voortreffelijk gegeten op het prachtige terras. Genoten van de mooie verhalen over de geschiedenis van het gebouw en een mooie dag trip gemaakt met persoonlijke begeleiding.
  Paul, Maria en Simone
 • Een fantastische plek van rust, ruimte, natuur- én natuurlijk gezelligheid. Kortom: geweldig! Wij komen dolgraag terug maar dan met alle tijd voor de omgeving en de mensen. Local rules! 
  Judith en Mark