arusha villa, tanzania safari

Arusha Villa en Good Safari: klaar voor het hoog seizoen

Het regenseizoen komt langzaam ten einde en de tuin is groen en weelderig. De warmte wordt al wat minder. Over een paar weken begint het hoogseizoen en in de maanden juli en augustus zitten we al bijna helemaal vol. Ons eerste zomerseizoen en we hebben er zin in!

Afgelopen weken hebben we een aantal verbeteringen aan de villa aangebracht. We hebben aan de voor en achterzijde luifels geplaatst. Hierdoor worden onze prachtige deuren beter beschermd tegen de zon en regen en krijgt het gebouw een mooie uitstraling. De twee kamers aan de voorzijde hebben nu een overdekt balkon, knus en in de schaduw.

De kamers hebben we nog verder aangekleed, zonder de rust van de inrichting te verstoren. We hebben onder andere grote passpiegels geplaatst en een aantal extra decoratieve kussens.

Ook is er een kleine souvenir winkel gekomen. Wij verkopen mooie traditionele sieraden, horloges en doeken. Ook hebben we metalen beeldjes van wilde dieren uit Zimbabwe. Iedereen die een leuke herinnering zoekt, vind deze hier vast.

Alle safaris van Good Safari beginnen in onze Arusha Villa. Bij aankomst is Marjolein altijd aanwezig om een briefing te geven en het programma voor de reis toe te lichten. Ook als jullie Arusha Villa verlaten en op weg gaan naar de parken, is Marjolein via whatsapp bereikbaar.